Få viktige varsler rett i innboks

Publisert:

Norske kulturhus har som målsetning å holde dere oppdaterte på alle endringer både i støtteordninger og nye forskrifter.

Vi har som ambisjon at vi skal videreformidle og rådgi dere på nasjonale tiltak, men når endringene kommer så ofte hender det at våre nyhetsbrev ikke alltid er oppdaterte. Vi anbefaler derfor å benytte dere av muligheten til å få direktevarsler fra FHI og KUD rett i innboks!

Få varsel fra Kulturdepartementet rett til din innboks

https://www.regjeringen.no/no/om-nettstedet/nyhetsvarsel/id2580650/

Få varsel fra FHI rett til din innboks

Gå inn på denne siden, trykk på bjellen «Få varsel om endringer» og melde deg på.

https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/rad-og-informasjon-til-andre-sektorer-og-yrkesgrupper/anbefalinger-ved–store-arrangementer-knyttet-til-koronasmitte-i-norge/?term=&h=1

Siste oppdateringer:

I går kom det presiseringer fra Folkehelseinstituttet, med oppdatert råd om åpne arrangementer, slik som julegrantenninger. Høyaktuelt med tanke på helgen som kommer!

Fredag sist uke presenterte kulturdepartementet en nysaldering av 2020-budsjettet, økte «potten» for kompensasjonsordningen. Regjeringen har også endret fristen i kompensasjonsordninga for å inkludere flere. Arrangement som søker kompensasjon for avlysning, kan nå være planlagt før 5. november i stedet for 1. august.

Arkiv