Om oss

Norske kulturhus ble stiftet i 1997 og er kulturhusenes egen interesseorganisasjon. Med 134 medlemmer i ryggen arbeider vi daglig for levende kultur der folk bor – fordi kultur bidrar til bedre levekår og visker ut ulikheter. Vår medlemsbase strekker seg fra Longyearbyen i nord til Lyngdal i sør, og omtrent hver tredje kommune i landet har i dag et kulturhus som er medlem i vårt kulturnettverk.

Norske kulturhus jobber aktivt med kompetanseheving, og arrangerer fagkonferanser, tilbyr gunstige medlems- fordeler, yter medlemsservice, og er kulturhusenes talerør opp mot media og bevilgende myndigheter.

Trenger du Norske kulturhus sin logo kan denne lastes ned i png-format under. Behøver du logoen i vektorformat kan du finne den her.

Om daglig leder

Nina Hodneland er daglig leder i Norske kulturhus og er opptatt av kulturhusets betydning for resten av samfunnet, også utover rollen som arrangør. Nina har over 15 års erfaring som leder i norsk og internasjonal kultursektor og har en mastergrad i kulturledelse fra University of Warwick, England.