17. september kl. 13 – Harmonie

Publisert:

I samarbeid med Kulturrom kan du nå lære mer om kreativt bruk av nettverk: teknologien bak landets største pop-produksjoner

Dato: Tirsdag 17. september 2024. Norske kulturhus fagkonferanse på Hjertnes kulturhus

Når: Info kommer. Varighet på kurset er ca. 3 timer

Rom: Info kommer

Har du interesse for, lest om eller hatt hodebry med Ableton Live, Dante, MIDI, preprod, stems, redundans, timecode (TC / SMPTE) eller lignende? Slapp av! Du er ikke alene. Norske kulturhus og Kulturrom er stolte av å kunne invitere dere til en ettermiddag med en haug avklaringer rundt alt dette og mye mer! Kurset er laget for teknikere som er interessert i å lære mer om hvordan dagens teknologi kan ta din konsertproduksjon til et helt nytt nivå.

Om kursholderne

Kurset holdes av to skikkelige storforbrukere av teknologien vi skal snakke om og har jobbet med teknologien i flere produksjoner.

Jonas Barsten er programmerer, musikal director, trommeslager og Norges eneste certified Ableton Trainer. På hans lange CV finner vi arbeid for artister som Alan Walker, Fay Wildhagen, Ary og Matoma.

Johan Kristian Berntsen har jobbet som lydtekniker siden 1993 og vært produksjonssjef for Min Produksjon A/S de senere årene. Han har jobbet tett med bl.a. Kaizers Orchestra, Highasakite og mange flere.

Arkiv