19.09: Program for tekniske demoer

Publisert:

Programmet foregår den første dagen under fagkonferansen, fra kl. 16.30-18.00 på scenen «Universet».

Creative Technology: fra halogen profillyskaster til LED

Presentasjon ved: Jørgen Tharaldsen fra Creative Technology.

Jørgen Tharaldsen vil prate om det grønne skiftet og skal vise hvordan det er mulig å bygge om eksisterende halogen profillyskastere til moderne LED lyskastere.

Norsk lydteknikk: Mipro ACT-8 – bransjestandard til trådløse målemikrofoner

Presentasjon ved: Bjørn Fjeld fra Norsk lydteknikk.

Hele lydbransjen har tatt til seg Mipro ACT-8 systemets unike teknologi, som gir flat frekvensrespons fra 20Hz – 20kHz.  Som er svært velegnet til bla trådløs overføring av målemikrofoner til Smaart og andre målesystemer. 

Via jungeltelegrafen har ACT-8 med TA-80 plug on sender blitt en bransjestandard blant profesjonelle lydfolk over det meste av kloden.  

Lydrommet: demo av styresystemet fra AMX

Presentasjon ved: Mathias Andresen fra Lydrommet.

Lillestrøm kulturhus har et avansert kontrollsystem fra AMX, for styring av huslys, bevegelige lamper, signage, lydprosessorer og AVoIP. Brukergrensesnittet og de skreddersydde løsningene er utarbeidet i tett samarbeid med teknisk personell på huset, for å dekke deres unike behov. Dette inkluderer tilpassede presets for å automatisere prosesser for husets bruk gjennom dagen, som dekker behovene fra åpningstidspunkt til dørene stenges. Kanskje du kan hente inspirasjon til neste oppgradering?

Panpot: demo av Vivace klanganlegg

Presentasjon ved: Jo Wang fra Panpot.

Panpot skal vise frem Vivace klanganlegg som allerede er installert i Stjernesalen og Tellus på Lillestrøm kultursenter. Dette er et høyaktuelt akustisk system som kan endre salens akustikk til ideell for alle typer arrangementer. Panpot er distributør og tuning partner i hele Norden og Wang skal demonstrerer hva dette produktet kan tilpasses deres kulturhus.

Rubicon: fremvisning av installert utstyr på kulturhuset

Presentasjon ved Petter Nordby, eier og grunder av Rubicon.

 Rubicon er totalleverandør av SLLB (Scene, Lyd, lys & Bilde). Rubicon vil under teknisk fremvisning gi en guidet tur og vise frem det de har installert av lydanlegg, lysanlegg og sceneteknikk i tre av salene på Lillestrøm kultursenter.

Andre tekniske leverandører tilstede på konferansen: NB: Disse deltar ikke på demo

Tekster er skrevet av leverandørene selv.

Prostage

«Prostage AS tilbyr det norske markedet kvalitetsprodukter innenfor segmentene lyd, lys, AV og sceneutstyr.  De representerer i dag en rekke sterke merkenavn innenfor sine respektive produktområder». Prostage kommer blant annet til å ha med Astera produkter, dvs batteridrevet lys på Leverandørtorget.

Sennheiser

«For Sennheiser har kvalitet alltid vært ekstremt viktig for selskapet. Det er ikke uvanlig at noen av våre produkter er i kontinuerlig bruk i 30-40 år. Allerede i 1957 introduserte vi vårt første trådløse mikrofonsystem, hovedsakelig rettet mot bruk i TV-studioer. Det første trådløse Evolution-systemet så dagens lys på slutten av 90-tallet. Denne teknologiske utviklingen har nådd sin fjerde generasjon, og bærer navnet G4.

Nylig har G4 blitt avløst av sine digitale etterfølgere: EW-D, EW-DP og EW-DX. Disse produktene vil bli demonstrert av vår representant under konferansen. I tillegg til dette spennende utvalget vil vi også demonstrere Neumanns nyeste instrumentmikrofon MCM, samt vårt high-end lydkort, Neumann MT48″.

Soundware

«Soundware Norge henvender seg til deg som arbeider profesjonelt med broadcast, musikk-, film-, video- og postproduksjon. Vårt produktsortiment er nøye utvalgt og under stadig oppbygging, vi tilbyr også full service og support på våre produkter og systemer.

På Leverandørtorget skal vi vise frem «Barnfind» som tilbyr det utstyret du trenger for å konstruere en robust løsning for fiber optisk signaloverføring. Fra sofistikerte frames som BarnOne til BarnColor serien. Sistnevnte serie er designet for å være en plug-and-play løsning for å transportere flere videosignaler i begge retninger på en fiberkabel. Dette fleksible systemet er enkelt å installere, oppgradere og bruke».

Foto: av Roberto Rendon on Unsplash

Arkiv