06. januar kl. 09

Webinar om digitalt ungdomsarbeid

Publisert:

Vi får et gjensyn med et tema som vekket begeistring under fagkonferansen på Hamar!

Vi starter 2023 med å snakke om et tema som vekte stor interesse under fagkonferansen på Hamar, nemlig datakultur i lys av ungdomskultur! Hvordan kan vi best møte ungdommen i deres egen arena?

Til årets første fredagswebinar får vi besøk av Ole Martin og Frank Haugseth som begge har erfaring med datakultur og digitalt ungdomsarbeid. Ole Martin er til daglig leder for Ungdommens kulturhus i Sarpsborg og driver KRED (Kompetanse- og Ressurssenter for Esport og Datakultur). Han vil prate om datakultur-som fenomen og som verktøy. Han har også vært med på å skrive «Møteplasser for dataspill og datakultur«, som Kulturdepartementet lanserte i august 2021.

KåfjordMeta

Sammen med Ole Martin er vi også heldige å få med oss Frank Haugseth på webinaret! Frank er rådgiver i datakultur og digitalt ungdomsarbeid i UKM. Som ungdomskontakt i Kåfjord kommune har Frank blant annet bidratt til prosjektet KåfjordMeta – et prosjekt som har lykkes med å skape en heldigital fritidsklubb på en liten plass med store avstander og flere små lokalsamfunn.

Sett på morgenkaffen og start det nye året med fersk kunnskap om et aktuelt tema som stadig utvikler seg.

Send oss dine erfaringer!

Vi ønsker at webinaret skal være mer dialogbasert, enn kun foredrag fra Ole-Martin og Frank. Derfor ønsker vi å få de gode historiene og eksemplene fra dere medlemmer som har jobbet med digitalt ungdomsarbeid. Send det gjerne til oss på e-post til Nina@kulturhus.no

Foto: Unsplash CC.

Tekniske tips

  • Mute gjerne mikrofonen når du kommer inn
  • «Rekk opp hånden» dersom du har noe på hjertet.
  • Bruk også gjerne chatten til å stille spørsmål.
  • Har du ikke erfaring med Whereby, les gjerne deres guide her for hvordan du teknisk får en god opplevelse.

Arkiv