Fredag 8.12 kl. 09

Webinar om miljøsertifisering

Publisert:

Er ditt kulturhus interessert i bli et Miljøfyrtårn, men er ikke helt sikkert på fremgangsmåte eller tidsbruk? Bli med på webinar denne fredagen!

Vi har invitert Linnéa E. Svensson som er Miljøfyrtårnkonsulent til å prate om hvordan og hvorfor ditt kulturhus bør bli et Miljøfyrtårn!

Linnea vil prate om prosessen med å bli sertifisert, og snakke også om kurset som har oppstart i februar 2024. Det er selvsagt helt uforpliktende å delta på webinaret denne uken!

Kurset legger opp til at ditt kulturhus kan blir klargjort til sertifisering i løpet av tre måneder! Dette kurset er primært tenkt til kulturhus som går under kriteriene «Scenekunst», kulturhus med flere kriteriesett kan også delta men da må dette avklares individuelt og tilpasset veiledning avklares. Feks der det finnes svømmehall etc.

Webinaret denne uken varer som alltid fra kl. 09 til 10 og kan strømmes via lenken under.

Om webinargjest denne uken

Linnéa E. Svensson har vært lisensiert Miljøfyrtårnkonsulent i mer enn 10 år. Hun har spesialisert seg på løsninger for det grønne skiftet innen opplevelsessektoren, og gleder seg til å  lose alle trygt igjennom sertifiseringsprosessen.

Kontakt gjerne Linnéa for mer informasjon: linnea@greener-events.com

Arkiv