Oppdatert

For medlemmer: Praktisk info om fagkonferansen

Vi er stolte over å presentere Hamar kulturhus som vertskap! Norske kulturhus ønsker dere hjertelig velkommen 27.-28 september.

Programmet for årets fagkonferanse går over to dager og byr på innhold som skal være relevant for alle grupper av ansatte på husene. Leverandørene vil også være tilstede på leverandørtorg (som i Haugesund) og holde aktuelle presentasjoner.

Vi ønsker å rette en stor takk til leder Tor Rullestad og resten av hans stab på Hamar kulturhus for denne muligheten.

Hold av dagene, så sees vi helt på ordentlig i Hamar!

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Kan jeg fremdeles melde meg på?

Det kan du! Vi har satt en absolutt frist for påmelding til 15. august 2022. Påmelding er bindende og er en kun for medlemmer av Norske kulturhus. Kjøpte billetter refunderes ikke.

Hvor og når er konferansen?

Årets datoer er satt til 27.-28. september og arrangeres på Hamar kulturhus.

Hvor finner jeg programmet?

Det gjør du her! Programsiden blir kontinuerlig oppdatert og er den siden dere trenger å forholde dere til under konferansen. Siden er også brukervennlig for mobil.

Hvor skal vi bo?

Hotellet i år heter Scandic Hamar og har adresse Vangsvegen 121, 2318 Hamar. Scandic Hamar har gjennomgått omfattende renovering og utbygging, og kan ønske velkommen til nye og lekre fasiliteter.

Hvordan kommer jeg meg til Hamar?

Info om kollektiv transport:

Tog:  www.vy.no/

Tog fra Oslo lufthavn stasjon til Hamar stasjon – R10 mot Lillehammer spor 1

Tog fra Oslo sentral stasjon til Hamar stasjon – R10 mot Lillehammer spor 11

Toget går normalt en gang i timen og tar om lag 1 time og 20 minutter fra Oslo S, og ca 50. minutter fra lufthavnen.

Lokaltransport:

Busswww.hedmark-trafikk.no/

Hamar Taxi: AS: 62 55 50 00

Kan jeg se tidligere program?

Programmet for fagkonferansen i Haugesund høst 2021 er tilgjengelig her.

Hvor er Hamar kulturhus?

Kulturhuset ligger i hjertet av Hamar og har lagt stor vekt på at det lokale frivillige kulturlivet skal ha gode øvingsforhold. Huset kan romme 2800 mennesker og har konsertsaler, bibliotek, galleri, teatersaler, kino, restaurant, øverom og studio. Hamar kulturhus ligger i Hamar sentrum ved Stortorget, ca 8 minutters gange fra Hamar jernbanestasjon og ca 10 minutters gange fra Hamar skysstasjon.