27.-28. september

Dato og vertskap for årets fagkonferanse er klar

Vi er stolte over å presentere Hamar kulturhus som vertskap! Norske kulturhus ønsker dere hjertelig velkommen 27.-28 september.

Programmet for årets fagkonferanse går over to dager og byr på innhold som skal være relevant for alle grupper av ansatte på husene. Leverandørene vil også være tilstede på leverandørtorg (som i Haugesund) og holde aktuelle presentasjoner.

Vi ønsker å rette en stor takk til leder Tor Rullestad og resten av hans stab på Hamar kulturhus for denne muligheten.

PÅMELDING OG INFO

• Påmelding og praktisk informasjon om overnattting kommer i god tid før sommerferien.
  • Program legges ut fortløpende.

Hold av dagene, så sees vi helt på ordentlig i Hamar!

OM HUSET

Kulturhuset ligger i hjertet av Hamar og har lagt stor vekt på at det lokale frivillige kulturlivet skal ha gode øvingsforhold. Huset kan romme 2800 mennesker og har konsertsaler, bibliotek, galleri, teatersaler, kino, restaurant, øverom og studio.