Fagkonferanse illustrasjon

Digital fagkonferanse den 6.november

Publisert:

Høstens planlagte fagkonferanse i fysisk format utgår. Fagkonferansen blir derfor kun digital og avholdes den 6. november 2020.

Styret i Norske kulturhus har tatt den svært tunge avgjørelsen å avlyse høstens planlagte fagkonferanse i fysisk format. Reisenekt i flere kommuner kombinert med økt oppblomstring av smitte har bidratt til at høstens fagkonferanse kun arrangeres i digital format.

Velkommen til online konferanse!

Vi gjorde gode erfaringer med å arrangere digital fagdag i slutten av mai, og høstens konferanse vil derfor være inspirert av den produksjonen. Også denne gang får vi lov til å arrangere hos Asker Kulturhus. Stor takk til kulturhuset og deres teknikere for at vi får lov til å komme tilbake!

Her kan du se hvordan det så under digital fagdag – med panelsamtaler, leverandørpresentasjoner, livechat og innsendte livebilder fra kulturhusene! Hvem vet, kanskje blir det sosial quiz denne gangen også?

Norske kulturhus inviterer våre medlemmer til digital fagkonferanse 6.november 2020 grunnet koronasituasjonen.
Lenken til digital fagkonferanse sendes ut i god tid på nyhetsbrev og i interne medlemsgrupper.Program: Helhetlig program for fagkonferansen slippes i starten av oktober, på hjemmesiden og i nyhetsbrev. I tillegg vil årsmøtet for 2020 avholdes denne dagen. Innkalelse har blitt sendt ut i nyhetsbrev.

Billetter: Kjøpte billetter skal ha blitt refundert.

For kino-ansatte: Kino-programmet utgår.

Arkiv