Kulturhus

Vil du bli med i kulturhusfamilien?

Vi er ordentlig glade for at du er nysgjerrige på kulturhusfamilien – et nettverk som stadig vokser i antall medlemmer på landsbasis!

Norske kulturhus er kulturhusenes interesseorganisasjon. Vi styrker medlemmenes stolthet og kompetanse, og synliggjør kulturhusenes betydning for samfunnet.

Norske kulturhus har 130 medlemmer med til sammen 14,5 millioner besøk årlig.Vår visjon er attraktiv og levende kultur der folk bor.Hver vår og hver høst arrangerer vi store fagkonferanser for medlemmene våre. Her får du som leverandør mulighet til å presentere dine produkter og tjenester direkte for beslutningstakere på alle våre 130 medlemshus.

Under har vi samlet viktig og nyttig informasjon om hva det vil si å være medlem hos oss. Fastsetting av kontingenter finner du i bunnen av artikkelen.

Som medlem i Norske kulturhus får man tilgang til en lukket nettverksgruppe på Facebook, avhengig av hvilket ansvarsområde man har. I disse gruppene oppfordrer vi medlemmene til å bruke hverandre for alt det er verdt. Her er det mye dyktige folk som gjerne bidrar med sine erfaringer!

I tillegg sender vi ut et ukentlig nyhetsbrev med relevante nyheter for kulturhusene, oppdateringer fra bransjen samt nyttige verktøy tilpasset kulturhusene. Et eksempel på vårt nyhetsbrev finner du her.

Gruppe 1: Kun for ledere av kultur- og konserthus i Norge. Her er det gode diskusjoner og informasjonsflyt, både mellom medlemmene, men også informasjon fra Norske kulturhus ut til lederne. Kun for betalte medlemmer i Norske kulturhus.

Gruppe 2:For generelle medlemmer. Denne gruppen er for administrativt ansatte, info-ansatte, produsenter etc. Kun for betalte medlemmer i Norske kulturhus.

Gruppe 3: For teknikere. Denne gruppen er for de som jobber direkte med lyd, lys og teknikk på norske kulturhus. Kun for betalte medlemmer i Norske kulturhus.

Fagkonferanser: en møteplass for hele kulturhusfamilien!

To ganger i året arrangerer vi fagkonferanser for hele kulturhusfamilien! En gang på våren, og en gang på høsten. Her har vi skapt en møteplass der både kulturhus og leverandører samles!

Grunnet korona arrangerer vi denne høsten en digital fagkonferanse som avholdes 6. november, strømmet direkte fra et studio i Asker Kulturhus. Denne dagen vil inneholde panelsamtaler om aktuelle temaer som er relevante for kulturhusene, oppdatering fra Norske kulturhus og mulighet for presentasjoner fra både gamle og nye leverandører. Digital fagkonferanse høsten 2020 er gratis for våre medlemmer.

For innmelding, eller spørsmål

Daglig leder
Nina Hodneland
Telefon: 93 44 14 71 
E-post: nina@kulturhus.no

Kommunikasjonsrådgiver
Magnus Romslo Lindvik
Telefon: 40 76 16 50
E-post: magnus@kulturhus.no