Kulturhus

Vil du bli med i kulturhusfamilien?

Norske kulturhus er kulturhusenes interesseorganisasjon. Vi styrker medlemmenes stolthet og kompetanse, og synliggjør kulturhusenes betydning for samfunnet.

Norske kulturhus har 130 medlemmer med til sammen 14,5 millioner besøk årlig. Vår visjon er attraktiv og levende kultur der folk bor. Hver høst arrangerer vi en større fagkonferanse for våre medlemmer.

Hver uke sender vi ut et nyhetsbrev og arrangerer webinarer med innleder en fredag i måneden om et dagsaktuelt tema. Som medlem har man tilgang på en ressursportal på vår hjemmeside der vi legger ut maler på standardkontrakter, vergeskjemaer, TONO-avtale med mer.

Som medlem i Norske kulturhus får man tilgang til en lukket nettverksgruppe. I disse gruppene oppfordrer vi medlemmene til å bruke hverandre for alt det er verdt. Her er det mye dyktige folk som gjerne bidrar med sine erfaringer!

Gruppe 1: Kun for ledere av kultur- og konserthus i Norge. Her er det gode diskusjoner og informasjonsflyt, både mellom medlemmene, men også informasjon fra Norske kulturhus ut til lederne. Kun for betalte medlemmer i Norske kulturhus.

Gruppe 2: For generelle medlemmer. Denne gruppen er for administrativt ansatte, info-ansatte, produsenter etc. Kun for betalte medlemmer i Norske kulturhus.

Gruppe 3: For teknikere. Denne gruppen er for de som jobber direkte med lyd, lys og teknikk på norske kulturhus. Kun for betalte medlemmer i Norske kulturhus.

Fagkonferanser: en møteplass for hele kulturhusfamilien!

En gang i året arrangerer vi fagkonferanse for hele kulturhusfamilien! Her har vi skapt en møteplass der både kulturhus og leverandører samles!

1.-2. november 2021 kunne vi endelig arrangere fysisk fagkonferanse med omtrent 100 kulturhus tilstede og 16 leverandører! Her møttes leverandørmedlemmer og konsert- og kulturhus. Vertskap denne gang var Festiviteten Haugesund Konserthus.

For innmelding, eller spørsmål

Daglig leder
Nina Hodneland
Telefon: 93 44 14 71 
E-post: nina@kulturhus.no

Kommunikasjonsrådgiver
Magnus Romslo Lindvik
Telefon: 40 76 16 50
E-post: magnus@kulturhus.no

Fysisk fagkonferanse, høsten 2021 i Haugesund. Foto: Magnus Romslo Lindvik.