Illustrasjon webinar 3 september

Endelig høstens første webinar!

Publisert:

Velkommen til en ny rekke med webinarer! Vi starter allerede fredag 3. september kl.09 til 10 der vi skal prate om det alle grubler på: hvordan kan vi bruke koronasertifikat i praksis?

Publisert: 2. september 2021.

Vi vet at dette er et tema som har engasjert flere av dere den siste tiden. For noen kan det ha stor betydning om man benytter seg av koronasertifikat, for andre vil det ikke være så relevant. Vi vet fra besvarelsene i vår undersøkelse at hele 63 % av konsert- og kulturhusene sitter på gjerdet mtp. å innføre sertifikat for arrangementer i trinn 4.

Nå ønsker vi å invitere til et webinar hvor vi forsøker å gi dere den informasjonen dere trenger før dere tar en avgjørelse. Velkommen! Webinaret starter kl.09 og varer til kl. 10 fredag 3.9!

NB! For å få tilgang til webinaret må du registerere deg via knappen under. Da sendes det øyeblikkelig ut en bekreftelses e-post med lenke til arrangementet. Dette vil være standard prosedyre utover høsten ettersom vi har gått over til plattformen Tappin (som vi brukte på digital fagdag fra Ælvespeilet).

Gjester

Vi får også storfint besøk på høstens første webinar! Disse kommer for å dele sine erfaringer!

Øystein Tveite, Prosjektleder i Helsedirektoratet

Øystein Tveite har vært prosjektleder for innføring av koronasertifikatet. Nå får vi en innføring i både bakgrunn og ikke minst bruk av sertifikatet. Hva må vi som arrangører være oppmerksomme på? Det blir også mulighet til å stille spørsmål.

Marcia Titley, direktør Eventim 

Ved bruk av koronasertifikat må de verifiseres av arrangør. For oss som arrangører betyr det i praksis at både billett og sertifikat må kontrolleres. Dobbel jobb? Ikke nødvendigvis. Marcia Titley fra Eventim forteller om deres løsninger som slår sammen kontrollfunksjonene. 

Marit Glimstad, salgs- og markedssjef Olavshallen

Olavshallen i Trondheim forbereder bruk av koronasertifikat på trinn fire, og vil derfor dele sine erfaringer med medlemmene i Norske kulturhus.

Arkiv