For leverandører: praktisk info om fagkonferansen

Publisert:

Velkommen til fagkonferanse 27.-28 september. Vertskapet for høstens fagkonferanse er Hamar kulturhus!

Nytt av året: Det er ikke lenger restriksjoner på antall påmeldte fra hvert firma. Bespisning er en egen del av påmeldingsskjema, og dere krysser av for om dere ønsker bespisning underveis (dere betaler kun for dette). Dermed står dere også fritt til å melde på så mange dere ønsker. Deltagelse er gratis. 
Kun mat og hotell dere betaler for

Hotell bestilles som del av påmeldingen, men betales individuelt av dere på hotellet. Hotellet dere skal bo på heter Thon Hotel Victoria og ligger sentralt i Hamar. En natt pr. person koster 967,-. To netter koster 1934,- 

PROGRAM

Vi slipper deler av programmet i løpet av uke 25. Vi starter programmet kl. 11.00 på tirsdag og runder av konferansen til klokken 15.00 på onsdag.

PÅMELDING

Transport

Info om kollektiv transport:

Tog:  www.vy.no/

Tog fra Oslo lufthavn stasjon til Hamar stasjon – R10 mot Lillehammer spor 1

Tog fra Oslo sentral stasjon til Hamar stasjon – R10 mot Lillehammer spor 11

Toget går normalt en gang i timen og tar om lag 1 time og 20 minutter fra Oslo S, og ca 50. minutter fra Gardermoen. 

Lokaltransport: 

Busswww.hedmark-trafikk.no/

Hamar Taxi: AS: 62 55 50 00

Leverandørtorg

Leverandørtorget holdes i den store foajeen utenfor hovedsalen til Hamar kulturhus. Bilde av foajeen og tekniske detaljer tilsendes etter påmelding.

FAQ

Jeg har et praktisk / teknisk spørsmål om leverandørtorget: Teknisk koordinator vil være deres kontaktperson for leverandørtorg og leverandørscenen. Kontaktinformasjon blir lagt ut her i august og i eget nyhetsbrev. Har du spørsmål som haster? Send til post@kulturhus.no

Hvor mange kommer? Vi forventer omtrent 150 påmeldte deltakere utenom leverandører. Det betyr at omtrent litt over 100 kulturhusansatte kommer på fagkonferansen. Dere får deltakerliste på mail før konferansen starter. 

Hvor kan jeg melde meg på? Her!

Hvor skal vi bo? Dere skal bo på Thon Hotel Victoria Hamar.

Arkiv