Rundebord 29. mars

Hvordan kan vi styre kulturinstitusjonene mot en grønnere fremtid?

Publisert:

Foto: Unsplash – Vlad Hilitanu

Bli med på digitalt rundebord #2 om det Nordiske Grønne Veikartet!

Nordens hus på Færøyene har glede av å invitere alle interesserte til andre samling av totalt fire, onsdag 29. mars kl. 10:00.

Formålet med denne andre rundebordssamlingen er å belyse endringsledelsen (Change management) hos våre kulturinstitusjoner. Hvordan kan vi skape de endringene som må til for å styre kulturinstitusjonene mot en mer bærekraftig fremtid? Hvilke metoder og modeller finnes for å bedre hvordan institusjonene bruker de ressursene de har og skape et godt arbeidsmiljø? Hvem spiller en rolle i dette arbeidet? Hvilke barrierer og utfordringer kan vi møte på? Og hva vil være de gode løsningene?

Thomas I. Tveteraas Helgø fra Society Lab vill holde en introduksjon om temaet før vi inviterer deltakerne til å dele forskjellige perspektiver og tanker rundt utfordringene, barrierene og mulighetene i endringsledelse hos kulturinstitusjonene.

Del gjerne arrangementet med dine kollegaer, ditt nettverk og andre du tror vil være interessert i å delta på dette og/eller de resterende rundebordene! Det arrangeres fire digitale rundebord i løpet av våren (se tidspunkt under). 

For å belyse både utfordringer og muligheter som eksisterer, ønsker vi å høre ulike perspektiver og stemmer ved at dere deler innspill og tanker underveis i samlingen!

Når: Onsdag 29. mars kl. 10, norsk tid.
Hvor: Klikk deg inn på lenken øverst i saken.
Språk: Engelsk
Varighet: Omtrent 1 time og 15 minutter. Først blir det introduksjon på 15-20 minutter, og deretter diskusjon med sesjonsdeltakerne i ca 1 time. Det vil også utføres meningsmålinger i løpet av samlingen.

Green Roadmap is a part of the Nordic Council of Ministers’ Sustainable Living programme which promotes new initiatives, ideas, tools, and knowledge that can lead to greener production and consumption of culture in the Nordic region.

The Nordic House in the Faroe Islands is the secretariat for Green Roadmap, which will launch in Summer 2023.

Arkiv