Webinar 31.10 kl. 10

Digitalt avspark: sett fart på kulturhusene

Publisert:

Sammen med Kulturmeglerne setter vi fokus på økt identitetsbygging og næringsutvikling for det enkelte kulturhus. Først ut er et webinar 31.10!

Prosjektet er i skal bidra til økt identitetsbygging og næringsutvikling for det enkelte kulturhus. Felles for norske kulturhus i dag er ofte knyttet til de sammen utfordringene: besøk, identitet og som en forlengelse av dette: næringsutvikling.

Tirsdag 31. oktober kl. 10-11 inviterer vi sammen med Christian Dyresen i Kulturmeglerne til et uforpliktende webinar med introduksjon av dette prosjektet. Lenke finner du her!

Årsakene varierer fra kommune til kommune, men de gjennomgående faktorene er: 

• Nye publikumvaner post-pandemi 

• Posisjonsvansker i krysningen mellom samfunn- og kulturhus 

• Det unge publikummet uteblir 

• Utfordrende kommunikasjonsstrategi ovenfor kommuneadministrasjon- og politikere 

Bakgrunn for prosjektet

Kommersiell direktør i Kulturmeglerne, Christian Dyresen, besøkte Norske kulturhus’ fagkonferanse på Lillestrøm 20. september med foredrag om kulturdrevet stedsutvikling, etterfulgt av samtale med påmeldte kulturhus og deres problemstillinger. 

Nå har han sammen med Norske kulturhus utformet et pilotprosjekt, hvor det enkelte kulturhus vil tilbys individuell rådgivning av Kulturmeglerne med skreddersydde opplegg avhengig av behov og pris. 

Finn ut mer på digital (og helt uforpliktende) kick off, tirsdag 31. oktober kl. 10-11. 

Har du spørsmål til prosjektet, eller direkte til Christian? Hans kontaktinfo finner du her.

Foto: Carson Arias on Unsplash

Arkiv