Kulturens Klimasalonger

Publisert:

Sett av et par timer på fagkonferansen og dra hjem med et helt konkret klimainitiativ til ditt hus!

Velkommen til Kulturens Klimasalonger med Jacob Teglgaard.

Dato: Tirsdag 19. september

Når: 12.45-14.30 (1t og 45min ink. pause)

Hvor: Stjernesalen

Hva: Presentasjon/workshop

Arbeidet for en mer bærekraftig kulturbransje er i gang. Det finnes allerede mange gode initiativ og verktøy, men hvordan starter vi? Hvilke tiltak og endringsprosesser sikrer en faktisk reduksjon av kultursektoren sitt klimaavtrykk og hva kan hvert enkelt kulturhus gjøre rent konkret?

En KLIMASALONG er et arrangement for kunst- og kulturbransjen, der vi på en annerledes og mer involverende måte går i direkte dialog med kultursektoren om en bærekraftig omstilling i feltet. Fokuset ligger på å skape et konkret og brukervennlig klimainitiativ i din kulturhushverdag. KLIMASALONGEN er både en erfarings- og meiningsutveksling, et diskusjonsforum og en workshop, i ledelse av Jacob Teglgaard, medstifter av Bæredygtigt Kulturliv NU i Danmark.

“..vi ser et stort potentiale til at skabe forandring og påvirke vores publikum til bæredygtig adfærdsændring, men arbejdet starter indefra. Det er ikke alene nok at fortælle om klimakrisen fra scenekanten. Vi skal også som branche gå forrest og vise vejen gennem handling.”

Jacob Teglgaard

Foto: Hein Photography

Bæredygtigt Kulturliv NU er Danmarks første organisasjon som jobber målrettet med å inspirere den danske kultursektoren til å bli mer bærekraftig. De har god kompetanse og erfaring til å veilede og stille de rette spørsmålene frem mot en bærekraftig omstilling. Jacob Teglgaard er medstifter og leder av Bæredygtigt Kulturliv NU. De siste årene har Jacob holdt workshops og seminarer i hele Skandinavia, og hjulpet en rekke teaterhus og kulturinstitusjoner til en bærekraftig omstilling.

Arkiv