Påmelding her

Workshop: påmelding

Publisert:

Dra hjem fra Lillestrøm med et helt konkret klimainitiativ til ditt hus!

Dato: Tirsdag 19. september

Når: 12.45-14.45 (2 timer ink. pause)

Hvor: Stjernesalen

Hva: Presentasjon/workshop

NB! Krever påmelding via lenken under. Kun 30 plasser.

Hvilke tiltak og endringsprosesser sikrer en faktisk reduksjon av kultursektoren sitt klimaavtrykk og hva kan hvert enkelt kulturhus gjøre rent konkret? En KLIMASALONG er et arrangement for kunst- og kulturbransjen, der vi på en annerledes og mer involverende måte går i direkte dialog med kultursektoren om en bærekraftig omstilling i feltet.

Fokuset ligger på å skape et konkret og brukervennlig klimainitiativ i din kulturhushverdag.

KLIMASALONGEN er både en erfarings- og meningsutveksling, et diskusjonsforum og en workshop, i ledelse av Jacob Teglgaard, medstifter av Bæredygtigt Kulturliv NU i Danmark.

Om foredragsholder

Bæredygtigt Kulturliv NU er Danmarks første organisasjon som jobber målrettet med å inspirere den danske kultursektoren til å bli mer bærekraftig.

“… Det er ikke alene nok at fortælle om klimakrisen fra scenekanten. Vi skal også som branche gå forrest og vise vejen gennem handling.”

Jacob Teglgaard

Foto: Hein Photography

Jacob Teglgaard er medstifter og leder av Bæredygtigt Kulturliv NU. De siste årene har Jacob holdt workshops og seminarer i hele Skandinavia, og hjulpet en rekke teaterhus og kulturinstitusjoner til en bærekraftig omstilling.

Arkiv