Speedmeetings

Publisert:

Møt bookingbyråer fra NEMAA og hør hvilke spennende artister de kan tilby dere!

Dato: Tirsdag 19. og onsdag 20. september

Når: Info kommer

Hvor: Connect

Hva: En-til-en samtaler med bookingbyråer fra NEMAA.

Tidspunkter og påmelding kommer nærmere konferansen.


«Jeg lander store deler av årets program i løpet av 2 dager med NEMAA og Norske kulturhus jeg!»  

– Erik Berg Friesl, leder for Ælvespeilet i Porsgrunn.

I år tilbyr vi Speedmeetings over to dager, 19. og 20. september. Speedmeetings vil gå over flere bolker begge dager, og du velger selv hvilken bolk du ønsker å melde deg på.

NEMAA – Norwegian Entertainment Managers & Agents Association er en organisasjon for artistmanagere og booking agenter i Norge og har over 80 medlemsbedrifter fra hele landet.

Deltakende bookingbyråer

Listen oppdateres fortløpende mot konferansen.

Artist & Event AS

Bookingagent: Geir Hamnes

Artist & Event er en av Norges ledende leverandør av innhold til alle typer konferanser, arrangementer og eventer. Vi er en sentral aktør i underholdningsbransjen, med stor innsikt og kreativitet tilrettelegger, skreddersyr og gjennomfører vi opplevelser tilpasset dine ønsker og behov – ingen oppdrag er for store, ingen for små for oss!

United Stage Norway (Bare tirsdag)

Bookingagent: Jan Roger Andreassen

Vi tror på magien i møtet mellom musikk og mennesker. Vi har 35 års erfaring med å levere artister til scener, konserthus og festivaler over hele Norge.
Vi i United Stage Norway jobber med å forvalte live-karrieren til noen av landets største artister gjennom de siste tre-fire tiår, samtidig som vi hele tiden jobber med å oppdage og bygge karrierer for nye talenter. Derfor kan vi tilby livemusikk til de fleste arrangører, scener, klubber og festivaler rundt hele Norge.

Arkiv