Påmelding her

Møt bookere under konferansen: påmelding

Publisert:

Bli med på en-til-en samtaler under begge dagene av konferansen.

Dato: Tirsdag 19. og onsdag 20. september

Hvor: Connect

Hva: En-til-en samtaler med bookingbyråer fra NEMAA.

I år tilbyr vi Speedmeetings over to dager, 19. og 20. september. Du velger selv hvilken bolk du ønsker å melde deg på. Vi ønsker kun et kulturhus pr. påmelding. Du ser i påmeldingen hvilke tidspunkt du kan melde deg opp til.

«Jeg lander store deler av årets program i løpet av to dager med NEMAA og Norske kulturhus!»  – Erik Berg Friesl, leder for Ælvespeilet i Porsgrunn.

NEMAA – Norwegian Entertainment Managers & Agents Association er en organisasjon for artistmanagere og booking agenter i Norge og har over 80 medlemsbedrifter fra hele landet.

Deltakende byråer (alfabetisk)

All Things Live Norway

Bookingagenter: Geir-Tore Grinde, Håvard Brekke Haugland og Anita Halmøy Wisløff

«Bookingbyrå-avdelingen representerer rundt 80 norske og nordiske artister, og har i mange år levert noen av de største og mest prestisjefylte artistene i Norden til et bredt publikum landet rundt. Arrangør-avdelingen er ansvarlig for over 200 konserter i året. Vi promoterer konserter i alle størrelser og med et vidt spekter av artister».

Tilstede: første dag av konferansen.

Artistpartner

Bookingagenter: Anders Førde, Marcus Nilsen Ustad, Svein Jacob Bye og Mari Rustøy

«Artistpartner representerer et bredt utvalg av Norges mest populære artister, og har god erfaring i å finne riktige artister til ditt arrangement. Våre dyktige agenter leverer hvert år over 1.000 små og store oppdrag over hele landet». 

Tilstede: første dag av konferansen.

Artist & Event

Bookingagent: Geir Hamnes

«Artist & Event er en av Norges ledende leverandør av innhold til alle typer konferanser, arrangementer og eventer. Vi er en sentral aktør i underholdningsbransjen, med stor innsikt og kreativitet tilrettelegger, skreddersyr og gjennomfører vi opplevelser tilpasset dine ønsker og behov.»!

Tilstede: begge dager av konferansen.

Artistguiden

Bookingagent: Bjørn Terje Bråthen

«Artistguiden ble stiftet i 1986 og jobber med artistformidling til alle typer arrangementer, enten det er festivaler og messer, konserter eller private selskap og bryllup. Alle slags underholdings-sjangere fra barneunderholdning til program for eldresentrene er representert».

Tilstede: andre dag av konferansen.

Boahji

Bookingagenter: Gro Elisabet Sille og Anita Diana Løkvoll-Boucht

«Bli samarbeidspartner til Nordens mest spennende og allsidigste kultursatsning noensinne! Boahji har som mål å bli etablert som en viktig arena for samisk kultur i løpet av 2023, innenfor musikk, eller annen form for «artisteri», kulturuttrykk m.m».

Tilstede: begge dager av konferansen.

Brandpeople

Bookingagenter: Carrie-Anne Clarke og Georg Skavlan

«Brandpeople er et byrå som representerer noen av Norges største profiler innenfor samfunn, kultur, underholdning, litteratur, skuespill, musikk, TV, livsstil, mat, helse m.m». 

Tilstede: begge dager av konferansen.

FKP Scorpio Norge

Bookingagenter: Kim-Thomas Nordbæk

«In 2020 Oslo based booking agency Nordic Live became a part of the FKP Scorpio Norge team, with a roster filled with big Norwegian acts such as Alan Walker, Chris Holsten, Gabrielle, Daniel Kvammen and Julie Bergan, to name a few».

Tilstede: første dag av konferansen.

Heartbeat

Prosjektledere: Helene Torp-Holte og Sunniva Brennmoen Strypet

«Heartbeat AS er et artistmanagement som også tar oppdrag som casting av artister til store musikkprogrammer på tv, booking av artister til tv shows/opptredner, booking av artister for festivaler, prosjektledelse av musikkprogrammer for tv kanaler, produksjonselskaper, og andre events/konserter som ønsker hjelp med booking av artister». 

Tilstede: første dag av konferansen.

HiHat management

Bookingagenter: Bjørn Bunes og Jan Sollesnes

«Vi er et av landets ledende artist-management, og representerer noe av det ypperste innen norsk kultur og underholdning. Hva kan vi gjøre for deg»?

Tilstede: andre dag av konferansen.

Musikkprofil booking & management

Bookingagent: Per Kristian Rekdal

«Musikkprofil Booking & Management is a booking agency and management for several of the most famous artists in Norway».

Tilstede: begge dager av konferansen.

Nama management & events

Bookingagent: Ole Waage

«Nama er et av landets aller første profesjonelle booking- og managementbyrå.
Vi var med på å sette standarden for en hel bransje, og gjør det fortsatt»!

Tilstede: første dag av konferansen.

Seminarpartner

Bookingagent: Knut Müller-Nilssen

«Seminarpatner ble grunnlagt i 1996 av Knut Müller-Nilssen og er et management. Selskapet representerer eksklusivt noen av Norges dyktigste og mest populære foredragsholdere og artister».

Tilstede: første dag av konferansen.

Skyskraper Artist

Bookingagenter: Eline Skar, Gunnar Reed og Caroline Ingeberg

«Skyskraper Artist tilbyr tilrettelegging av konserter, turnéer og eventer i inn og utland, og representerer flere store artister og band. Skyskraper Artist kan skilte med bred og spiss kompetanse, og ledes av den erfarende duoen Gunnar Reed og Jan Erik Haglund».

Tilstede: første dag av konferansen.

Timeout Agency & Concerts

Bookingagent: John Eivind Meland.

«Timeout Agency & Concerts er et av Norges ledende bookingbyrå som representerer hovedsakelig norske i tillegg til noen internasjonale artister. Vi har fire booking agenter som til sammen representerer rundt 50 artister i forskjellige genre og på forskjellige stadier av karrieren. De fleste artistene spiller jevnlig på klubb eller kulturhus over hele landet i tillegg til festivaler på sommeren». 

Tilstede: begge dager av konferansen.

Stageway

Bookingagenter: Christina Jahren og Svein Erik Kvamsdal

«Stageway AS produserer og formidler kultur og underholdning. Vi er artist-management. Vi er konsertbyrå og -promotør. Fra kontorer i Oslo og Bergen bygger vi artistkarrierer og produserer konserter og turnéer med artister fra inn- og utland. Vi produserer TV og teater, samt events for næringslivskunder. Og mye mer. Det har vi gjort siden 1981».

Tilstede: første dag av konferansen.

United Stage Norway

Bookingagent: Jan Roger Andreassen

«Vi tror på magien i møtet mellom musikk og mennesker. Vi har 35 års erfaring med å levere artister til scener, konserthus og festivaler over hele Norge. Vi i United Stage Norway jobber med å forvalte live-karrieren til noen av landets største artister gjennom de siste tre-fire tiår, samtidig som vi hele tiden jobber med å oppdage og bygge karrierer for nye talenter».

Tilstede: første dag av konferansen.

Arkiv