Balansekunst

Webinar 23.oktober. Ta balansemerket!

Publisert:

Annenhver fredag fra 28.august inviterer vi kulturhus over hele landet fra kl. 09 til 10. på Zoom!

Webinarene har allerede blitt en fredagstradisjon med et snitt på mellom 30 til 60 kulturhus. Vi ser viktigheten av å dele erfaringer på tvers av kulturhus og prate om felles utfordringer som bransjen står i. Hvert webinar består av innleder som presenterer en dagsaktuell problemstilling.

Fredag 23.oktober

På fredag får vi besøk av Victoria fra Balansekunst. Temaet er seksuell trakassering, diskriminering og maktmisbruk i arbeidslivet. I tillegg får ditt kulturhus mulighet til å oppnå balansemerket, helt gratis! Balansemerket er et initiativ fra Balansekunst.

Illustrasjon Sunniva Krogseth.

▧ Balansemerket er til for å bistå kulturvirksomheter i deres arbeid for et trygt arbeidsmiljø. Balansekunst tilbyr kurs og tiltak for å forebygge seksuell trakassering, diskriminering og maktmisbruk. Nå er det mulig å delta i ordningen over nett!
▧ Victoria vil fortelle om hvordan deltakelse i ordningen foregår, og gir noen eksempler på nyttige perspektiver og tiltak. Det blir også mulighet for å stille spørsmål og dele tanker, om man vil, både om ordningen og om arbeidet for et trygt og inkluderende kulturliv.
▧ Du behøver ikke appen installert på mobil eller pc for å delta på møtet, men vi anbefaler allikevel å laste den ned for smidigere opplevelse! https://zoom.us/

Første del av gratiskurset arrangeres førstkommende fredag. Spre ordet til deres ansatte og kollegaer! Vel møtt!

▧ Direktelenke til strømmen og passord publiseres KUN på våre interne grupper på Facebook og i nyhetsbrev. Har du ikke tilgang til gruppene? Send en mail til Magnus via magnus@kulturhus.no

Arkiv