Fagkonferanse 2024: FAQ for leverandører

Publisert:

Vi ønsker alle våre leverandører hjertelig velkommen til Norske kulturhus sin årlige fagkonferanse!

Fagkonferansen 2024 er satt til Hjertnes kulturhus i Sandefjord. Vi gleder oss masse til to dager med faglig og sosial påfyll og nye bekjentskap!

Hvor kan jeg melde meg på?

Påmeldingen er nå åpen for alle leverandørmedlemmer

Huk av det nederste valget (merket leverandører og pris 0,-)

Info om leverandørtorget

Leverandørtorget holdes i foajéen til Hjertnes kulturhus og holder åpent under begge konferansedagene.
Vi tilbyr i år to type standplasser. Stor stand (for våre tekniske leverandører) og liten stand. Størrelsen på standen vil variere ut ifra behov og antall påmeldte.

  • Vi har lagt opp til strøm og ståbord.
  • Hjertnes har begrenset tilgang til flyttbare lamper, og vi anbefaler derfor leverandørene til å ta med egen belysning og lyssette sine stands selv.
  • Det er ikke mulighet for leie av tv-skjermer. Skjerm må medbringes.
  • Opprigg blir tirsdag morgen. Om dere ønsker å rigge opp dagen før (mandag), ta kontakt med Casandra på casandra@kulturhus.no.
  • Foajéen på Hjertnes er bemannet under hele åpningstiden til kulturhuset, men vi anbefaler å låse inn mindre verdisaker utenom leverandørtorgets åpningstider.

Se bilder/video av foajeén til Hjertnes kulturhus HER.

Info om leverandørprogrammet

DEADLINES:
Om du ønsker å bidra i årets leverandørprogram har vi to frister som må følges.

Mandag 8. april – Påmelding via Checkin med info om hva dere ønsker å bidra med i programmet. Presentasjon, Workshop / demo, (for tekniske leverandører) Speedmeetings og/eller rundebord.

NB! Vi kan ikke garantere plass i programmet (utenom stand-plass) uten påmelding innen fristen.

Onsdag 17. april – Innhold til programmet.

Leverandørpresentasjoner:
I år vil leverandørpresentasjonene bli holdt på foajéscenen i Hjertnes kulturhus. Under leverandørpresentasjonen får dere mulighet til å prate direkte til våre medlemmer og fortelle om deres firma, nye produkter eller annen tematikk som kan være til interesse for konsert- og kulturhusene. Scenen ligger i direkte tilknytning til leverandørtorget og dere får tilgang til prosjektor, lerret og mygg.

Se bilder/video av foajéscenen til Hjertnes kulturhus HER.

Møter med kulturhusmedlemmene:
Vi har holdt av et eget møterom hvor våre leverandørmedlemmer kan booke tid for å holde kundemøter med kulturhusene. Mer info kommer.

Speedmeetings:
De siste årene har vi med stor suksess holdt Speedmeetings med bookingbyråer fra NEMAA. Ved nok påmeldte og rom i årets program, ønsker vi å teste dette med leverandørene også. Mer info kommer etter deadline mandag 8. april.

Speedmeetings er en-til-en samtaler med kulturhusene. Et firma pr. bord. Det er selvsagt fritt frem for å være flere representanter fra hvert selskap ved hvert bord. Kulturhusmedlemmene registrerer seg på forhånd og dere får noen få minutter med hvert hus for å fortelle om deres produkt, før de flytter seg videre. Tiden med hvert kulturhus er knapp, men det er en ypperlig mulighet til å snakke med potensielt nye kunder.

Rundebord:
Har dere en spennende tematikk dere gjerne skulle diskutert med våre medlemmer, eller ønsker dere direkte feedback fra allerede eksisterende samarbeidspartnere? Dere modererer selv en samtale på ca 30 min med kulturhus som har registrert seg på forhånd.

Workshop / demo:
Kun for tekniske leverandører.

Vi jobber med å utvikle og forbedre årets fagprogram for kulturhusteknikerne, og deres tale er klar. De ønsker bidrag fra leverandørene! Vi har i år samlet en ressursgruppe med teknikerne fra forskjellige avdelinger og hus. Send oss forslag til tematikk og innhold innen fristen 17. april, så tar vi med oss dette tilbake til gruppen. Mer info om oppsett kommer.

Hvor finner jeg info om måltider under konferansen?

For de som ankommer mandag kveld blir det en hyggelig middag og samling på Scandic Park Sandefjord. Tirsdag har vi vår tradisjonelle pølsefest og festmiddag på kvelden. På hotellet kan dere nyte en deilig hotellfrokost, og det blir servert lunsj og andre mellommåltider på kulturhuset begge dager.

Hvor skal vi bo?

Hotellet i år heter Scandic Park Sandefjord og har adresse Strandpromenaden 9. Hotellet ligger 4 minutters innendørs gange fra Hjertnes kulturhus. Hotellet ligger vegg-i-vegg med Hjertnes kulturhus og du trenger ikke å gå utenfor bygget for å komme til kulturhuset!

Dette er årets priser for overnatting (eget valg i påmeldingen):

Overnatting Scandic Park Sandefjord, 16.-18. september (2 netter. Pris 2980,-)

Overnatting Scandic Park Sandefjord, 17.-18. september (1 natt. Pris 1490,-)

Kan jeg oppbevare bagasje ved ankomst?

Ja. Mer info kommer.

Får vi deltakerliste?

Ja! Deltakerliste sendes ut uken før konferansen.

Hvor finner jeg hovedprogrammet?

Info om programmet slippes fortløpende utover våren.

Hvordan kommer jeg meg til Sandefjord?

Tog RE11 SKIEN går hver time fra Oslo Sentralstasjon til Sandefjord stasjon. Toget tar 1 time og 37 minutter. Det samme toget går også fra OSL og tar ca 2 timer.

Vestfold Taxi– 334 20 200

Kan jeg se tidligere program?

Programmet for fagkonferansen på Lillestrøm kultursenter høsten 2023 er tilgjengelig HER.

Hvor er Hjertnes kulturhus?

Arkiv