Leverandørtorget 2023

Publisert:

Møt leverandørene under årets fagkonferanse!

Leverandørtorget finner du på Teatertorget og i Vestibylen på Lillestrøm Kultursenter. Torget holder åpent begge dager av konferansen. Se program for tider.

Tekstene under er hentet fra leverandørene

After Digital & Peppered

Ved å kombinere styrkene til både Peppered og After Digital kan vi tilby kulturhusene en detaljert og robust oppdagelses- og designfase, bygget på en sikker CMS-plattform.

Yesplan og Peppered deltar også sammen på rundebordsamtale.
Yesplan, Tixly og Peppered presenterer sammen på leverandørscenen, onsdag kl 10.00-10.45.

Ambio AS

Ambio har utviklet en pakke for kulturhusene som gjør det mulig for et kulturhus å vise programinnhold på tre ulike flater – Hjemmeside, feed til infoskjermer i huset samt en KulturAPP som knytter publikum enda tettere til kulturhuset.

Audience Systems Ltd

Audience Systems er verdensledende innen design, produksjon og installasjon av stoler til plenumssaler. Selskapet spesialiserer seg på teleskoptribuner, men også fastmonterte stoler.

AV Consult AS

AV consult er en teknisk rådgiver innen lyd, lys, scene, bilde og styresystemer. AV Consult hjelper bla. kunder med tilstandsrapporter for eksisterende utstyr, avdekke behov, lage beskrivelser i forbindelse med forespørsler, oppfølging i forbindelse med leveranser mm.

Breakfast

Breakfast er et design- og markedsføringsbyrå, som leverer komplette digitale løsninger til ditt kulturhus. De tilbyr også en norskutviklet KulturAPP, skreddersydd etter dine behov.

Breakfast deltar også på leverandørscenen, tirsdag 19. september kl. 13.45-14.30. 

Cowi AS

Cowi tilbyr tverrfaglig rådgivning rundt nybygg og rehabilitering. De har bistått ved flere ulike oppgraderinger av store og små kulturbygg de siste årene, med alt fra øve-/ produksjonslokaler til romakustikk.

Cowi deltar også på rundebordsamtale. Egen artikkel kommer nær konferansen.

Creative Technology

Fra salgsavdelingen i Creative Technology Norway AS vil Jørgen Tharaldsen være tilstede på fagkonferansen. CT Norway har fokus på det grønne skiftet og kan vise hvordan dere kan bygge om eksisterende halogen profillyskastere til moderne LED lyskastere.

Crescat AS

Crescat er et komplett produksjonsverktøy som gjør at norske kulturhus kan effektivisere bunnlinjen og fokusere på markedsføring og salg av billetter for å øke topplinjen.

Crescat deltar også på leverandørscenen. tirsdag kl. 13.10-13.30.

DX

DX er en komplett løsning for salg av billetter, planlegging og gjennomføring av arrangementer.

Jezet seating

Explore Jezet Seating’s retractable platforms, designed to enhance space functionality. With a focus on acoustics, sightlines, and architectural harmony, these custom-engineered solutions offer premium materials and versatile features.

Lillehammer tekniske byrå

Lillehammer Tekniske Byrå AS (LTB) er etablert med mål om å bli ledende leverandør av lyd, lys, AV og scenemekanikk til kulturhus, hoteller, konsertsaler, TV-studioer og museer i Norge.

Lily AS

Lily AS hjelper deg med øke billettsalget ditt, ved å «lese» hva ditt publikum ønsker og ved å effektivisere teknologien, slik at du får mer tid i en hektisk kulturhushverdag.

Lily deltar også på leverandørscenen, tirsdag kl 12.45-13.05.

Lydrommet

Lydrommet er gamle travere i bransjen og har fremtidsrettede løsninger for hele signalkjeden, inkludert kontrollsystemer og infrastruktur.

Norsk lydteknikk

Norsk Lydteknikk AS er norsk importør av bl.a.: Mipro trådløse mikrofonsystemer/IEM og FBT line array og point source høyttalersystemer. Våre produktspesialister Harald Norvik og Bjørn Fjeld har mer enn 50 års erfaring i bransjen. 

Panpot

Panpot Austsje Systemer og Jo Wang er tuning partner og distributør for Mueller-BBM Vivace Acoustic Enhancement System (Klanganlegg) i Norden og Baltikum.

Prostage

Prostage AS tilbyr det norske markedet kvalitetsprodukter innenfor segmentene lyd, lys, AV og sceneutstyr.  De representerer i dag en rekke sterke merkenavn innenfor sine respektive produktområder.

Rubicon

Rubicon er totalleverandør av SLLB (Scene, Lyd, lys & Bilde). Firmaet har ti eksklusive agentur der Coda Audio høyttalere & Ayrton bevegelige lamper er de mest solgte. Rubicon har eksistert i 30 år og dere treffer eier og gründer av firmaet, Petter Norby.    

Sennheiser

Sennheiser sikter mot å forme lydens framtid, ved å skape unike lydopplevelser for kundene sine. De hjelper deg med alt fra hodetelefoner, mikrofoner til trådløse lydsystemer.

Skeie Seating

Skeie Seating AS er en totalleverandør og tilbyr mange typer tilleggstjenester i forbindelse med en sitteløsning-leveranse. Vi tar oss av bygging av amfi, med alt av tilbehør, lyssetting, tepper/gulvbelegg, grensesnitt om ventilasjon, elektro, IT, osv, og selvfølgelig bord og stoler.

Soundware

Soundware Norge henvender seg til deg som arbeider profesjonelt med broadcast, musikk-, film-, video- og postproduksjon. Vi tilbyr også full service og support på våre produkter og systemer.

Tixly

Tixly leverer billettsystem for kulturaktører i Norden, Storbritannia, Nederland, Belgia og USA. De moderniserer og forenkler sine systemer med et web-basert,  mobilvennlig og integrert system.

Tixly, Yesplan og Peppered deltar på leverandørscenen, onsdag kl 10.00-10.45.

Tråd AS

Tråd AS gir deg uavhengig teknisk rådgivning innen sceneteknikk, AV, lyd og lys. TRÅD vil hjelpe deg med bl.a. kartlegging, anskaffelse og tilstandsanalyser.

Yesplan

Yesplan leverer planleggingsverktøy som hjelper deg å planlegge og effektivisere din kulturhushverdag.

Yesplan og Peppered deltar også sammen på rundebordsamtale.
Yesplan, Tixly og Peppered deltar på leverandørscenen, onsdag kl 10.00-10.45.

Arkiv