Leverandørtorget 2023

Publisert:

Slå av en prat med våre leverandørmedlemmer i Lillestrøm!

Norske kulturhus har mange leverandørmedlemmer som alle kan og ønsker å hjelpe kulturhusene i deres hverdag. I år kan du møte flere av dem på fagkonferansen på Lillestrøm Kultursenter 19. – 20. september.

Leverandørtorget finner du på Teatertorget og i Vestibylen på Kultursenteret. Her kan du stille alle spørsmål du lurer på og bli kjent med gamle og nye leverandører.

Leverandørtorget holder åpent både tirsdag og onsdag.

Disse leverandørene møter du:

Listen oppdateres fortløpende

Ambio AS

Ambio AS leverer hjemmesider til ca 30 kulturhus. De har utviklet en pakke for konserthusene der de kan presenterer sitt programinnhold på tre ulike flater – Hjemmeside, Feed til infoskjermer i huset samt en KulturAPP som knytter publikum enda tettere til kulturhuset.

Cowi AS

Cowi tilbyr tverrfaglig rådgivning rundt nybygg og rehabilitering. De har bistått ved flere ulike oppgraderinger av store og små kulturbygg de siste årene, med alt fra øve-/ produksjonslokaler til romakustikk. Cowis rådgivere stiller med erfaring fra et stort spenn av prosjekter.

Cowi deltar også på rundebordsamtale.

DX

DX er en komplett løsning for salg av billetter, planlegging og gjennomføring av arrangementer. De samarbeider med flere kulturhus, blant annet Stormen og Lillestrøm Kultursenter.

Lily AS

Lily AS hjelper deg med øke billettsalget ditt, ved å «lese» hva ditt publikum ønsker og ved å effektivisere teknologien, slik at du får mer tid i en hektisk kulturhushverdag. De samarbeider med blant annet Lillestrøm Kultursenter, Olavshallen og Støren Kulturhus.

Lily deltar også på leverandørscenen.

Sennheiser

Sennheiser sikter mot å forme lydens framtid, ved å skape unike lydopplevelser for kundene sine. De hjelper deg med alt fra hodetelefoner, mikrofoner til trådløse lydsystemer.

Tixly

Tixly utvikler billettsystemer for kulturorganisasjoner, flerbruksarenaer og kulturhus i Norden, Storbritannia og Europa. De moderniserer og forenkler sine systemer med et web-basert mobilvennlig og integrert system. Tixly leverer systemer til ca 20 kulturhus i Norge.

Tråd AS

Tråd AS gir deg uavhengig teknisk rådgivning innen sceneteknikk, AV, lyd og lys. De hjelper deg med blant annet kartlegging, anskaffelse og tilstandsanalyser.

Yesplan

Yesplan leverer planleggingsverktøy som hjelper deg å planlegge og effektivisere din kulturhushverdag. De samarbeider med flere av Norges kulturhus, blant annet Ælvespeilet i Porsgrunn, Sandnes kulturhus, Oslo konserthus, Hamar kulturhus og Moss kulturhus.

Yesplan deltar også på rundebordsamtale og leverandørscenen.

Arkiv