Fagkonferanse 2021

Nå gleder vi oss! Vertskapet for årets fagkonferanse er Festiviteten Haugesund konserthus og datoene er satt til 1.-2 november!

Prisen for årets høstkonferanse ligger på 3500,- for medlemmer av Norske kulturhus. Dette dekker konferanse-deltagelse samt følgende måltider:

31.10.2021: Enkel middagsbuffet (for dere som kommer søndag)

01.11.2021: Kaffe/frukt-pauser, lunsj, ettermiddags-snacks og middag

02.11.2021: Lunsj og kaffe/frukt-pauser

Hotell bestilles som del av påmeldingen, men betales individuelt (direkte på hotellet.) Hotellet dere skal bo på heter Scandic Haugesund, plassert sentralt i enden av gågata i sjarmerende Haugesund. Hotellet har frokost og gratis WIFI, samt muligheter for trening.

FAQ om påmelding

Jeg meldte meg på forrige konferanse: Hvis du var påmeldt fagkonferansen vår 2020 har du allerede betalt for din deltagelse, MEN du må melde deg på igjen. Du skal IKKE bruke det vanlige påmeldingsskjemaet med betaling. Du vil få tilsendt en egen e-post fra Norske kulturhus med informasjon om hvordan du oppdaterer din påmelding. Det er obligatorisk for alle å oppdatere din bestilling for at den skal være gyldig, da vi bla. er helt avhengig av å oppgi riktig informasjon om overnatting til hotellet.

Jeg husker ikke om jeg meldte meg på: Husker du ikke om du var påmeldt fagkonferansen våren 2020? Her finner du listen over påmeldte 😊 Står du ikke, her så meld deg på! Begrenset med plasser!

Datoer

1. og 2. november 2021

Sted/vertskap

Festiviteten Konserthus Haugesund

Vi bor på

Scandic Haugesund

Program

Vi lanserer program mot slutten av september, men kan love en ting allerede! Det blir lange pauser, og god tid til å snakke ordentlig sammen! Hva har egentlig skjedd i vår bransje siden 12. mars 2020? Vi tar en kort status og bruker årets konferanse til å se videre fremover. Hvor står kulturhusene når kultursektoren skal gjenoppbygges etter pandemien?

Leverandørtorg

Våre leverandørmedlemmer kommer også! De stiller opp på møteplassen som er leverandørtorg! Her kan du stifte bekjentskap med alt fra billettleverandører til selskaper som leverer komplette lydsystemer.

Foreløpig påmeldte firmaer:

  • Peppered
  • DX
  • Yesplan
  • HCL Nordic
  • Skeie Seating
  • Bright
  • Tix

Årsmøte 2021

Det blir årsmøte på konferansens første dag
Forslag som skal behandles av årsmøtet må være styret skriftlig i hende senest en måned før møtet, dvs. innen 1.oktober. Forslag sendes til Nina Hodneland: nina@kulturhus.no

I henhold til vedtektene vil komplett saksliste sendes til alle medlemmer i Norske kulturhus senest fjorten dager før møtet, den 15. oktober.

Rask kaff