Webinar 2021

Publisert:

15. oktober 2021: Hvordan arbeide for økt mangfold i kulturbransjen? Med Balansekunst og Music Norway

For å sikre en mangfoldig og inkluderende bransje må vi se og snakke om ulike barrierer. Victoria Steinland (Balansekunst) og Roza Taslimi (Music Norway) kom innom denne fredagen og pratet om hvorfor og hvordan vi kan sette oss konkrete mangfoldsmål.

17. september 2021. Drift av kulturhus m/ innlegg fra forsker Georg Arnestad!

På fredagswebinaret fikk vi denne gang besøk av kulturforsker Georg Arnestad og flere kulturhusledere! Arnestad har i mange år forsket på kulturpolitikk! Her fortalte han om sin utredning av tre store, moderne kulturhus som ble bygget i 2014/2015: Stormen i Bodø, Kimen i Stjørdal og Hamar kulturhus. Er det noen suksesskriterier for å lykkes med et kulturhus? Les gjerne mer om webinaret her.

18. juni 2021. Webinar med NPU. Resultater fra første publikumsundersøkelse

Vi fikk nok en gang besøk av Ingrid Handeland! Hun er direktør i NPU og delte viktige funn relevant for konsert-og kulturhusene fra første runde med publikumsundersøkelsen Monitor 2021.

04. juni 2021: Tips og triks fra kulturhusteknikere om strømmeproduksjoner!

For dere som har gjort få strømmeproduksjoner, men også for de av dere som har blitt mestere på det! Gjester denne fredagen var Sverre Dæhli, tekniker, Asker kulturhus, Lars Martin K Eriksen, teknisk leder ved Ælvespeilet kulturhus i Porsgrunn og scenemester Roar H. Bustad fra Kimen Kulturhus.

30. april 2021. Norsk Publikumsutvikling med direktør Ingrid Handeland

Vi fikk besøk av Ingrid Handeland, direktør i NPU som fortalte om resultatene fra publikumsundersøkelsen 2020 og om årets undersøkelse Monitor 2021. Les gjerne mer her.

26. mars 2021. Webinar med leverandør NNNN om bærekraftig lyd

I dette webinaret fikk vi besøk av vårt leverandørmedlem NNNN som pratet om sine høytalere og konseptet «bærekraftig lyd».

12. mars 2021. Webinar med Crescat. Planleggingsverktøy med Atle

I dette webinaret fikk dere en innføring i det gode planleggingsverktøyet til vårt leverandørmedlem Crescat. Et program som er utviklet i tråd med bransjens ønsker, perfekt for både konsert – og kulturhus samt festivaler. Ved interesse, ta kontakt med Atle på atle@crescat.no og referer til Norske kulturhus.

26. februar 2021. Webinar om reduksjon i publikumskapasitet (ingen opptak)

Dette webinaret handlet om innskrenkelsen i publikumskapasitet fra 200 personer til 100 på innendørs arrangementer. Bl.a. fikk vi besøk av artist Emilie Lidsheim som holdt et innlegg om sin kronikk publisert i Ballade om sin frustrasjon rundt kultursektoren og det hun opplever som manglende tillit fra politikerne. Morten Gjelten fra NTO og Ole Tobias Lindeberg fra Oseana holdt også innlegg.

12. februar 2021. Webinar om SoMe med Elisabeth Vikanes

I dette webinaret fikk dere tips og råd til hvordan man kan markedsføre seg bedre på sosiale medier og hva fungerer best på de ulike plattformene. Dette var første del av en webinarrekke hvor del 2 om annonsering gjennomføres på digital fagdag 16. april. Ønsker du å se hennes slides fra webinaret? De finner du her.

29. januar 2021. Webinar med Kulturrom

I dette webinaret fikk dere tips og råd til hvordan søke de ulike ordningene hos Kulturrom og hva som vektlegges i saksbehandlingen! Kulturrom sine saksbehandlere gav dere en gjennomgang og svarte på spørsmål underveis.

15. januar 2021. Webinar med Eventim Norge

Adm. direktør Marcia Titley gjestet webinaret og fortalte om billettselskapet Eventim sin undersøkelse rundt publikumsvaner under koronakrisen. Har publikum fremdeles tillitt til bransjen etter et år med pandemi?

5. januar 2021. Webinar med Breakfast

Vårt leverandørmedlem Breakfast som driver med markedsføring inviterte til webinar på starten av nyåret! De pratet om hvordan kulturhusene kan lære av hverandre for å kunne oppnå UTSOLGT.

Arkiv