Webinar 2023

Publisert:

02. juni 2023 – Hva betyr forslagene om endringer i kulturloven for oss? (ikke opptak)

Denne dagen fikk vi besøk av statssekretær Odin Adelsten Aunan Bohmann som innledet om regjeringens arbeid, og om forslaget til endringer i kulturloven. Tone Toften, styreleder Norske kulturhus forklarte oss hva kulturloven og forslag til endringer betyr for kulturhusene. I tillegg fikk vi en kort, historisk gjennomgang av kulturloven med Kristine Persdatter Miland, Telemarksforskning. Til slutt hørte vi tanker om hvordan den kunne vært mer relevant for kulturhusene med Anderz Døvig, daglig leder i Klassisk. Les mer om webinaret her

5. mai 2023 – Digital fagdag i miniformat (opptak ikke lenger tilgjengelig)

Denne fredagen inviterte tre av våre leverandørmedlemmer til digital fagdag. Her delte de sin kunnskap og erfaring, og hvordan deres verktøy kan hjelpe dere i kulturhushverdagen. Les mer om de tre presentasjonene og fagdagen her.

Breakfast«Et kulturhus markedsmix i 2023» 

Yesplan: «Event planning and financial insights with Yesplan»

Crescat«Manage your venue with confidence»

14. april 2023 – Hvordan kan vi nå publikummet vårt? Et webinar om SoMe og markedsføring. (opptak ikke lenger tilgjengelig)

Denne fredagen fikk vi besøk av Elisabeth Vikanes Alfhei. En selverklært SoMe-nerd, med lidenskap for testing, måling og å dele kunnskap. Hun ga oss gode tips og triks rundt facebook, instagram, algoritmer, annonsering mm. Les mer om webinaret her.

Les og last ned slidsene fra webinaret her.

03. mars 2023 – Lovendringer og juridiske konsekvenser (ikke opptak)

Vi fikk besøk av Limita Lunde og en av hennes kollegaer fra advokatfirmaet Bing Hodneland. Vi pratet om lovendringene i arbeidsmiljøloven, svarte på juridiske spørsmål knyttet til tilgjengelighetserklæringen, og gikk gjennom våre standardkontrakter. Les mer om webinaret her.

03. februar 2023 – Skal du søke Kulturrom?

To av Kulturrom sine saksbehandlere tok turen innom og delte nyttig informasjon til de av oss som skal søke tilskudd til fristen 1. mars 2023!

06. januar 2023: Digitalt ungdomsarbeid i lys av datakultur.

Gjester denne uken er Ole Martin Pedersen Gjestad, leder av Ungdommens Kulturhus, Sarpsborg og Frank Haugseth, rådgiver i datakultur og digitalt ungdomsarbeid i UKM. Les mer om webinaret her.

PS: Her kan du se foredraget som Ole Martin holdt under fagkonferansen 2022 på Hamar.

Arkiv